Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

2015-12-19 20:26

Oj vad man inte hinner skriva här!
Småfolket sover, jag och Emmelie i soffan. Hon fixar lite varm oboj.
Vill ha snö! Inte mycket till julstämning inte.
I morgon ska det handlas, fixas pepparkakshus och kanske lite godis.
Nä nu lite egentid med Emmelie!

 

Lördagen den 19 december 2015 kl. 20:26

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-11-03 07:56

Ja här blir det inte mycketsom skrivs!
Haft en kanon vecka på Legoland! Fint väder, inte mycke folk, inga köer. Iof eventuellt inbrottsförsök i husvagnen. Dock hade dom nog missat att det fanns tre hundar där inne. Som antagligen blev jäkligt arga när det började bryta i låset. Det tacka vi våra hundar för. Det märktes även inne i husvagnen att det varit något. Dom hade nämligen rivit ner soffdynor osv. Så gör dom aldrig!!!! Dom är inte inte inte i möblerna.
Förutom det planerar vi att göra detta till hösttradition!
Idag jobbar jag kväll. Himla tur att jag dubbel kolla mitt schema. Eftersom jag skrivit att jag jobbar dag och var helt inställd på det. Av en händelse kollade jag extra igår. Fy fasen för att lämnat barn på dagis, fritids och kommit till jobbet och insett att jag inte skulle börja förrän 14.30... Hämtat barn igen, fixat barnvakt osv. Nu kunde jag ju fixa barnvakt igår... Grabbarna får en extra ledig dag.
Hannes hade en go kommentar i natt. Dom kommer ofta in till vår säng på natten, helt ok för oss då jag själv varit mörkrädd som liten och behövt lite extra trygghet vi mörker. Fast hur mycket plats det än är i sängen kryper dom ju nästan in i skinnet på en. Till slut kan man inte röra sig. Men rätt vad det är sätter sig Hannes upp. Väcker mig och säger irriterat:
-Vad är det med er vuxna??? Ni måste väl inte ligga så himla nära era barn! Jag får knappt plats!
Hm... Tror han missat någon liten detalj!
Nellie trivs bra i skolan, och på fritids. Även om det var jobbigt att byta tryggheten på förskolan inne i stan mot något nytt. Men det släppte och gick bra. Bitarna och kompisar börjar nu falla på plats även på nya skolan!

 

Tisdagen den 3 november 2015 kl. 07:56

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-09-27 22:37

Ja då var Hannes sjuk igen... 39,4 ikväll. Det kom fort. Dagen tillbringade vi i det fina höstvädret. Soppa och macka ute i skogen.
Hem tog oss ett varmt bad. Två timmar senare däcka han i soffan.

 

Söndagen den 27 september 2015 kl. 22:37

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-07-02 00:24

Underbart! Svensk sommar när den är som bäst!
Kämpar på med Hannes hormonsprutor. Det är kämpigt, gör ont och han är ledsen varje kväll.
I förrgår blev han getingstucken. Självklart han, vem annars. Svullnade upp på foten, gjorde ont. Gick sen över för att komma tillbaka efter ett par timmar och han hade ont hela natten och igår. Nu bättre med hjälp av medicinering! Han fick feber av det oxå.
Idag har vi bara varit hemma. Det är iof inte så bara. Vi gillar att gå här och draaa. Poolen är ju bara så skön. Så glad och tacksam över den. Vi kan vara ute hela dagarna och svalka oss i den. Idag har det blivit många dopp! Jag och Emmelie var ute vid elva och tog ett kvällsdopp.
Lunchen idag bestod av pizza som brorsan kom hit med. Glada barn. Middag blev sallad. Middag som intogs vid halv åtta när vi vanligtvis nattar barn. Fattar inte att det ska vara så svårt att hålla jämn dygnsrytm på sommaren. Här räcker det med att dom säger sol på väderleksrapporten så förskjuts vårt dygn med en timme!

 

Torsdagen den 2 juli 2015 kl. 00:24

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2015-06-07 22:32

Väldigt mycket färskpressad apelsinjuice har slunkit ner i Nellies mun denna helg! Jag hade ju några kilo sedan min 40 års fest! Så nu är hon helt besatt av att pressa frukt till juice. Har fått order om äpple, jordgubbar och päron.
Emmelie kom hem från sin skolresa nöjd och glad! Bodaborg i Sävsjö. Där ingick även bad. Dom bodde i lägenheter. Allt ingick, mat, disco osv...
För oss övriga blev det inte som tänkt, planerat och bestämt. Men så ser det ut ibland. Glömma, göra om och göra rätt.
Veckan är fullspäckad! Match i morgon för Emmelie. Kvart över sju i Falköping. På tok för sent för småfolket. Men men... Tisdag ska Nellie till skolan och träffa sin klass. Hjälp!!! Stora tjejen. Känns lite tråkigt att hon ska sluta på förskolan där hon trivs, vi trivs. Hon har fungerar så bra i den gruppen och är " en bra kompis". Hoppas det hänger i. Flera riktiga eldsjälar på denna förskola dom hänger i, stimulerar och lär på ett pedagogiskt sätt. Men nu är pappren som hon och hennes pedagog förberett inför skolstart iväg skickade till Fröjered. Nu blir det andra tider...
Hannes och Casper går kvar inne i Tidaholm. Dom trivs jätte bra och dom är ute mycke. Minst två gånger per dag, fast oftast fler. Delar in i mindre grupper, allt för att det ska bli så bra som möjligt för barnen. Det finns ju fortfarande de förskolor som är ute alldeles för lite!

Onsdag är det skolavslutning i kyrkan för Emmelie. Torsdag är hennes sista dag i Fröjered, och på mellanstadiet! Dom avslutar hela klassen med en pizza kväll/fest på altanen hos en klasskompis! Kul!

 

Söndagen den 7 juni 2015 kl. 22:32

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-06-01 22:44

Ja varit en helg i firandets tecken! En kanonkväll i fredags med psykiatrifest. I lördags firade jag med goda, glada galna vänner!!! Ett gott skratt förlänger ju livet. Denna helg har väl gett mig ett år extra!
Men det märks attman börjar bli gammal. Helt slut i söndags, inser att det är just därför man får mer semester dagar när man fyller 40!
Idag var det utvecklingssamtal med Casper, han har kommit bra in i rutinerna på förskolan! Tuff, orädd och kan bli lite hårdhänt. Han är stark som en oxe, och viker sig inte!
Sista utvecklingssamtalet för Emmelie i fröjered är nu gjort! Hon kämpar på bra. Men det krävs tid och pluggande!
Idag var vi på hökensås för lite info om start i högstadiet! Hjälp!!!!
I morgon är det Lidköpings sjukhus för Hannes. Första rutinkontrollen efter att sprutorna blivit insatta! Hoppas att fom redan nu kan säga något positivt! Se något bra för det är jobbigt! Tungt att tvinga honom till det! Men vi kämpar på! Åtminstone han min tappre lille underbara krigare! Fyra år nu med allt vad det vill säga...

 

Måndagen den 1 juni 2015 kl. 22:44

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-05-18 20:48

Snart en månad har Hannes tagit dina sprutor. Ska på återbesök redan 2 juni för lite koll. Han är så duktig. Detta kommer mormor hit i morgon och firar... " Hannes sprutfest". Så här ska äras jordgubbstårta och öppna lite paket. Lite pepp kan aldrig skada när det varit jobbigt ett tag.

 

Måndagen den 18 maj 2015 kl. 20:48

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-05-15 11:47

Om det bara kunde sluta blåsa!
Varit ledig en dag och går på och börjar jobba helg. En ledig dag där vi skulle få lite gjort. Hoppsan det skulle vi inte sagt. Vi fick inte ett skit gjort! Gick ut på morgonen, och där blev vi kvar. Bytta bara ställning och stol. Jag verkligen älskar att sitta och lyssna/titta på barnen när dom leker. Ute är ju helt otroligt, nästan aldrig några konflikter. Igår fick dom tag i fyra meter vattenslang, vet inte hur länge dom sprang och lekte med den. Slangen var allt från orm till häst. Ingen brist på fantasi.

 

Fredagen den 15 maj 2015 kl. 11:47

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-05-10 07:57

Blir inte mycket tid över till bloggande!
Hannes började sin hormonbehandling sista april. Hoppas, hoppas att det kan hjälpa honom. Självklart tycker han det är jobbigt att ta en spruta varje dag. Igår och i förrgår gick det dock riktigt bra. Våran tappre krigare.
Cystan i hans knäveck var en bakercysta, helt ofarlig. Så nu kan vi andas ut även där. Det är väldigt kortfattat en typ av överansträngning, dock väldigt, ovanligt på små barn. Men självklart helt möjligt för Hannes som ska åka på allt.
Benny har bytt jobb. Så nu ligger han ute igen, vilket innebär att han är ledig sex dagar i streck på två veckor. Bättre möjlighet för dagiströtta barn till återhämtning. Lättare att strukturera upp familjelivet med diverse aktiviteter. Nu vet vi hur och när han jobbar. Förut visste vi att han skulle jobba, men vilka tider fick han reda på kvällen innan. Ofta var han borta 12 timmar vilket gjorde att det gick inte planera ett skit. Blev väldigt tungt och svårt att få ihop vardagarna. Nu blir det lättare.
Tyvärr sprack ju sommarplanerna, han får ju inte semester som planerat. Men det löser sig. Italien var ju planerat. Det enda som kvarstår i planeringen är Legoland till hösten. Legoland och Lalandia.
Dom två veckorna vi är lediga ihop i sommar har vi inte planerat än. Finns många viljor och önskemål. Det ska ju passa lite olika åldrar! Är ju ett rätt brett åldersspann 2-47.

 

Söndagen den 10 maj 2015 kl. 07:57

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2015-05-10 07:57

Blir inte mycket tid över till bloggande!
Hannes började sin hormonbehandling sista april. Hoppas, hoppas att det kan hjälpa honom. Självklart tycker han det är jobbigt att ta en spruta varje dag. Igår och i förrgår gick det dock riktigt bra. Våran tappre krigare.
Cystan i hans knäveck var en bakercysta, helt ofarlig. Så nu kan vi andas ut även där. Det är väldigt kortfattat en typ av överansträngning, dock väldigt, ovanligt på små barn. Men självklart helt möjligt för Hannes som ska åka på allt.
Benny har bytt jobb. Så nu ligger han ute igen, vilket innebär att han är ledig sex dagar i streck på två veckor. Bättre möjlighet för dagiströtta barn till återhämtning. Lättare att strukturera upp familjelivet med diverse aktiviteter. Nu vet vi hur och när han jobbar. Förut visste vi att han skulle jobba, men vilka tider fick han reda på kvällen innan. Ofta var han borta 12 timmar vilket gjorde att det gick inte planera ett skit. Blev väldigt tungt och svårt att få ihop vardagarna. Nu blir det lättare.
Tyvärr sprack ju sommarplanerna, han får ju inte semester som planerat. Men det löser sig. Italien var ju planerat. Det enda som kvarstår i planeringen är Legoland till hösten. Legoland och Lalandia.
Dom två veckorna vi är lediga ihop i sommar har vi inte planerat än. Finns många viljor och önskemål. Det ska ju passa lite olika åldrar! Är ju ett rätt brett åldersspann 2-47.

 

Söndagen den 10 maj 2015 kl. 07:57

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj